top of page
vectorieel group.png

Ook projectontwikkelaars, architecten, Aannemers en investeerders kunnen beroep doen op onze diensten voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Heeft u een project maar nog niet de juiste (onder-)aannemer? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij een meerwaarde kunnen zijn voor uw bedrijf. 

Op basis van uw meetstaat en/of plannen bezorgen we u zeer snel onze prijsopgave. U mag ons ook steeds uitnodigen voor een werfbezoek waarna we een concrete offerte voor u opstellen.

Uitvoering aan relatief forfait, vast forfait of in regie. U kiest!

Kwaliteit is onze troef! wij werken dan ook niet samen met dubieuze buitenlandse bedrijven of werkkrachten. Vlaamse, goed opgeleide werkkrachten zijn de kern van ons bedrijf.

Tegelwerken

Kleine of grote projecten. XXL-tegels of glasmozaïek. Met dezelfde zorg en passie plaatsen wij alle keramische en natursteentegels. Ook voorbereiding zoals egalisatie of waterdichting behoort tot onze service

Sanitair, cv en hvac

Leveren en/of plaatsen van leidingwerk, kraanwerk, ketels, warmtepompen en zonneboilers. Gecertifieerde installateurs.

Elektricietswerken 

Of het nu om een volledige installatie gaat of enkel het "flexen" van uw project, wij staan voor u klaar. Elektriciteit, domotica en pv-installaties.

Decoratie

Schilderwerken (airless of manueel) behangen en cem-colori of mortex. 

bottom of page